top of page

Sponsor worden? 

Wil jij als organisatie, bedrijf of als particulier een financiële bijdrage leveren aan 150 jaar Schaarsbergen en deze activiteiten zo ondersteunen? Meld je dan nu aan als sponsor voor 150 jaar Schaarsbergen.

Dit kan via onze mail:

 150jaarschaarsbergen@gmail.com

Sponsor worden: zo werkt het

Om 150 jaar Schaarsbergen tot een succes te maken hebben wij voor de verschillende activiteiten ook financiële middelen nodig. Van verschillende fondsen, bedrijven en particulieren vragen wij een bijdrage. Wanneer wij bijdragen ontvangen van 150 euro of meer, vermelden we jouw (bedrijfs-/organisatie-) naam op de sponsorenlijst bij de evenementen, de website en krijg je een origineel bedrukte jubileum soepmok bij het Soepfestival en twee vrijkaarten voor de evenementen.

 

Jouw bijdrage kan je overmaken op rekening NL80 RABO 0338 3406 29

o.v.v. jouw (bedrijfs-/organisatie-) naam.

 

Heb je vragen of wil je een nadere toelichting, neemt u gerust contact op met ons via 150jaarschaarsbergen@gmail.com.

Met jou als sponsor maken we er met elkaar een top jaar van! 

Schaarsbergen bestaat 150 jaar en de 2 Pannenkoekenrestaurants maken samen al vele tientallen jaren onderdeel uit van dit gezellige dorp. Om dit te vieren kunt u vanaf 14 september genieten van de Woeste Pannenkoek bij ‘t Pannekoekhuis Schaarsbergen en Pannenkoekenhuis Den Strooper. Deze Woeste Pannenkoek is rijk gevuld met Veluwse hazenpeper en cranberry’s en is verkrijgbaar voor de jubileumprijs van € 12,50. Inclusief een heerlijk flesje Woest bier geniet u van deze pannenkoek voor € 15,50.

 

pannenkoek medium.png
bottom of page